Alla inlägg under september 2007

Av Ivan - 8 september 2007 19:01

Jag har aldrig riktigt gillat att springa med Walkman och musik i öronen, dels för att de gamla spelarna var rätt tunga, det brusade i öronen av vinden och en CD spelar man snart ut...

Med de här MP3-spelarna blev det skillnad. Man kan komponera låtvalet hur man vill och de är lätta och smidiga att ha med. Nu har jag testat med ljudböcker att springa med - helt otroligt skönt. Har man en riktigt bra bok försvinner kilometrarna omärkt förbi och t o m backar passeras utan att man tänker på det. Helt suveränt tycker jag, i alla fall för långa distanspass. Prova det!

Av Ivan - 8 september 2007 18:09

Sprang ett långt distanspass idag. Ner till kanalen, upp till Fålehagen, 10 km där och sedan hem runt kanalen. Det gick jätttebra tills det var ca 3 km kvar, då tröt orken. Känner mig ändå nöjd att kunna köra dessa pass igen efter skadan. Hoppas det håller.

Av Ivan - 7 september 2007 17:18

Vi har en fransman på vårt jobb som fått hybris med sin träning. Kul att han börjat träna men idag ville han ingå ett vad.

På tre månader?! ska han träna upp sig så han slår mig på 5 km terräng. Vadet gäller en flaska Champagne men framförallt hedern. Den som lever får se men naturligtvis ska han få däng...

Av Ivan - 6 september 2007 22:32

Idag var det mjärdevistafetten efter jobbet. Ett arrangemang av Mjärdevi. Det var ett kul arrangemang där olika företag anmäler lag för stafett. Ett lag består av fyra löpare som var och en springer samma sträcka på 3.2 km. Jag sprang tillsammans med Bo Wass, Artur Russ och Vincent Mathevon. Det gick sådär. Jag kände mig rätt tung i steget och disponerade inte loppet speciellt väl. Vi låg långt bak efter första etappen, ca: 80:e plats och jag sprang förbi 43 och trodde jag hade för högt tempo först men upptäckte på slutet att jag hade för mycket krafter kvar. Det är svårt att springa 3 km när man inte känner terrängen.  Det är lätt att gå för hårt eller för lugnt. Det var i alla fall en kul grej som jag gärna gör igen.

Av Ivan - 4 september 2007 23:52

Var sen hem från jobbet idag, senare än planerat. Stod i valet och kvalet att träna eller fixa hemma - det blev träning. Det är roligt att springa nu igen när man käner sig hel.

Klädde om på Feelgood, sprang till fålehagen, 2 x 5 km där och sedan tillbaka. Höll på så länge att jag inte hann med bastun. Det var ju hela poängen med att klä om där...

Det är ju skandal att de inte fixat belysningen. Stormen Per var väl i februari??!! Kommunen skiter väl i om det finns belysning i fålehagen, eller?

Rykten säger att Gunde (han med sju nycklar...) tyckte att fålehagen var ett av de bästa motionsspår han provat, kanske bäst i hela Sverige. Det gäller inte längre om de inte fixar belysningen snart.

Av Ivan - 2 september 2007 22:23

Var på MAIF:s 100-års-firande igår. Det var riktigt trevligt och förvånansvärt många som kom. Hela Folkets park var fullt och tevligt var det. Satt med cykelsektionen. Bilen blev kvar på parkeringen där så idag sprang jag en rejäl omväg och hämtade den. Blev väl lite dryga milen varav merparten på asfalt. sprang utmed varamostranden och såg att sjön plattat till sanden rätt jämnt utmed sjökanten. Hoppade ner och sprang hela Varamon i sanden. det var fantastisk skönt och himlen var otroligt fin i kväll med blandade mörka och brandgula moln. Kändes bra i alla fall. Ska försöka köra rätt hårt den här veckan.


Ovido - Quiz & Flashcards